Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 20, 2020

Wil je met je Belgisch trekpaard naar keuringen, dan moet je volgens Kevin Kools vooral ervaring opdoen. Een goed resultaat bekom je niet zomaar, en ga er maar van uit dat de eerste keren niet zo goed verlopen. Je moet daarin groeien en constant bijleren. De gouden tip van Kevin luidt: wees content met je eigen paard. Ook al vindt de jury van niet: je eigen paard blijft altijd het mooiste paard.

LUISTER NAAR ‘BEGINNEN MET ERFGOED’
… Podcast http://beginnenmeterfgoed.vlaanderen
… Collectie op YouTube - https://www.youtube.com/playlist?list=PLkbFihObH-1JuxGwSGoYLvryZa3vnX_fH

COLLECTIE
… Belgisch Trekpaard https://www.youtube.com/playlist?list=PLkbFihObH-1LvzzTrFk1eWlss_FyNbjIN
… trekpaarden aan het werk https://www.youtube.com/playlist?list=PLkbFihObH-1KBwOkMgNXSTDiaEszhAY6S
… Draft Horse 4 Instagram https://www.youtube.com/playlist?list=PLkbFihObH-1IOAcwKuKl8u8MRqVRYa_wc

VOLG IKWASHIER.LIVE
… Facebook https://www.facebook.com/ikwashier.live
… YouTube https://www.youtube.com/ikwashierlive
… Instagram https://www.instagram.com/ikwashier.live
… Twitter https://twitter.com/LodewijkDeleu

REFERENTIES OPNAME
Opname in 4K, uitzending YouTube op 1280x720.
Kevin Kools was op zondag 18 oktober 2020 op de Officiële Prijskamp Pulderbos voor Belgische Trekpaarden van de Antwerpse Paardenfokkers op de terreinen van LRV de Dennenruiters aan Kleinheide, Pulderbos, Provincie Antwerpen, België. Paard: Lex van de Vaart (21/06/2019) van Dennis Aendekerk. - De cultuur rond het Belgisch trekpaard of Brabants trekpaard staat op de Inventaris Vlaanderen voor Immaterieel Cultureel Erfgoed.
Pulderbos

COPYRIGHT ©
… Film, foto’s, interviews, montage: Lodewijk Deleu - http://www.ikwashier.live
… Muziek: Blue Waltz by Kadir Demir, License owner: Lodewijk Deleu

HET ENGAGEMENT
ikwashier.live bundelt het artistiek werk van Lodewijk Deleu die tradities, erfgoed en kunst vastlegt in foto, film en geluid. De archivering gebeurt in de geest van Otlet en Le Corbusier, het ontsluiten via online media, publicaties en tentoonstellingen. Lodewijk Deleu is documentairemaker en kunstfotograaf. Hij maakt ook podcasts en soundscapes. Tijdelijk, maar voor altijd.

L’ENGAGEMENT
ikwashier.live du photographe, cinéaste, podcasteur et journaliste Lodewijk Deleu inventorie les traditions, le patrimoine culturel immatériel et l’art. Le nom “ik was hier” signifie “j’étais ici”.

THE COMMITMENT
Documentary photographer, filmmaker, podcaster and journalist Lodewijk Deleu aims with ikwashier.live an inventory of traditions, intangible cultural heritage and art. The name “ik was hier” means “I was here”.